Vi börjar samla förluster

Förlustmaraton

Ja. Det har varit några förluster på rad nu. Tyvärr har vi börjat läcka mål så in i helvete. Jag har inte riktigt haft orken att skriva referat om skiten heller. Men jag tänkte skriva ihop en sammanfattning här om dom tre senaste förlusterna. Som har varit under all kritik. Vi börjar med Eriksberg.

 

 

Eriksberg - Donsö 6-2 (3-1)

 

Mattias

Capov Simon Jesper Olof

Albert Anders Johan Anton

Sudo Dino

 

Tycker vi var med här. Var hetare och hade mer spring i benen än dom. Men dom hade en jobbig kille på topp, Max? Han var snabb som ett as. Efter en kvart stod det 3-0 till dom. Han hade gjort alla. Riktigt tungt och frustrerande. Vi körde på hursomhelst och lyckades få in en balja.

 

Vi kör på i andra halvlek också. Sudo prickar in ett till med halvtimmen kvar och vi har blodad tand. Vi känner att vi har dom. Men. Deras kille måttar ett inlägg nere vi vårat straffområde. Tar på en pressande Olof som verkligen håller in armarna intill kroppen. Dommaren dömmer straff och det blir givetvis mål. Vi tappar lite motivation och orkar inte hålla uppe energin. Tror deras snabbe kille kan göra två mål till på kontringar.

 

En extremt frustrerande förlust där vi satte oss i en dum situation med 0-3 efter 20 minuter. Men energin, viljan och attityden fanns där. Men vi släpper in för lätta mål i den här matchen.

 

 

Fässberg - Donsö 6-0 (5-0)

 

Christian

John Dawidsson Jonas Nils

Erik Olof Anton Albert

Sudo Jimmy

 

Jag deltog inte i den här matchen. Jag, Johan och Simon A var på bröllop i skagen. Men det var kraftigt manfall även om du bortser från oss.

 

Men enligt rapporter så kom vi upp dåligt i press. Dom kunde enkelt spela igenom mittfältet enkelt och passa fina genomskärare där Jonas och Dawidsson hamnade i mardrömsscenario med en-mot-enlägen mot några snabba skitungar som var kvicka i sina vrickningar och riktningsändringar. Tydligen var det massa sånna här scenario. Och då blir det jobbigt. Samtliga mål gick till på samma sätt hörde jag också. Snett-inåt-bakåt till någon gubbe som bara behövde lägga in den. Patrik höglund anlände till andra halvlek och styrde upp. Blev stabilt, men matchen var ju borta för längesen.

 

 

Velebit - Donsö 10-2 (4-0)

 

  Christian

Emil Capov Dawidsson Nils

Albert Anton Olof Anders John

Sudo

 

Ja, detta var väl gräddet på moset. Manfall här också. Velebit har ju en tydlig fin spelidé. Rakt spel med fina skarvar och bra bollar. Löper distinkt och slarvar inte någonstans. Tillskillnad mot oss. Vi är väl med första 15 fint. Men dom får sen gjort tre snabba innan halvtimmen på misstag från oss. Och det funkar inte. Går inte att spela när matchen är borta så snabbt. Men dom spelar till sig friläge gång på gång. Så det kunde blivit mycket värre. Dessutom gjorde dom några omöjliga avslut. Dom är bra i medvind, Velebit. Förhoppningsvis kan vi frustrera dom lite i hemmamatchen till hösten.

 

 

SAMMANFATTNING.

 

Vi har för många borta helt enkelt. Robert ska börja delta i träningen nästa vecka. Emil har börjat komma och jogga lite. Jesper har haft mycket jobb. Johan har känning i vaden. Simon Andersson bygger hus och fiskar. Dino skadade sig mot Eriksberg. Jimmy har blivit pappa. Marcus har bara deg i benen och får småbristningar överallt

 

Det är alagskillar allihop som tar plats direkt. Så det är riktigt svårt att bjuda upp till kamp för i 90 minuter. Samtidigt tycker jag vi släpper in för dumma mål hela tiden. Vi har lyckats få en liten förlorarmentalitet. Vilket inte är så konstigt när matchen är borta efter en halvtimme då vi antagligen har släppt in tre mål på misstag. Men det är ju bortamatcher nu. Förhoppningsvis kan Patrik och Mikael vara med sen när vi börjar våran vinstturne på hemmaplan till hösten. Det tror jag verkligen.

 

Men det är tungt nu. Lite folk på träningen i veckan. Dessutom dålig fart och kvalitet på dom. Men får vi tillbaka någon av skadekillarna tills Väster på onsdag tror jag på det. Väster går väl lika dåligt som oss för tillfället?

 

Lite kommentarer efter Velebit:

Anton: Det funkar ju inte spela när det står 3-0 efter en halvtimme i varje match

Dawidsson: Känner för att börja gråta

Sudo: Ny match på onsdag, kom igen gubbar

Capov: Vi måste fan börja snacka om detta på träningarna. Vi får börja träna annorlunda.

Nils: Kan någon köra mig till stan. Ska på summerburst.

 bra snack på denna kille
 

Just nu är inte fotbollen det roligaste som finns. Jag helrenoverar mitt hus och skulle aldrig låta det komma före fotbollen. Men kanske på en delad första plats. Det är otrolig mycket tid som läggs ner för att ha 4-22 i målskillnad på dom tre senaste matcherna. Men ge upp nu gör vi inte. Vi är inne i en bedrövlig formsvacka med för mycket skador på nyckelspelare. Tror inte det är många lag i serien som löser våran situation just nu. Vi spelar inte med samma likadan startelva 2 matcher i följd. Och då blir det ostrukturerat. Stabiliteten från försäsongen är borta och vi spelar inte som ett lag helt enkelt. Stommen är för tunn just nu. Igår fick vi ta in en junior med ryggproblem. Han är kanon. Men har inte gjort en träning och fick bryta sitt inhopp för ryggen och då fick vi sätta in Mattias (målvakt) på vänsterbacken. På den nivån är det nu. Så mycket folk saknas.

 

Men nu laddar för en ny vecka. Och ska försöka ligga i fas med referaten efter matcherna


Kommentarer
Postat av: Christian

Bra summerat. Nu måste vi börja kämpa som ett lag och hitta glädjen igen. Både på träningarna och matcherna. Alla måste börja ta sitt ansvar nu. Kom igen nu donsö så vänder vi detta

2015-05-31 @ 19:17:49
Postat av: AndersO

Kom igen Gubbs! 6 poäng på bortaplan är ingen katastrof. Mycket att spela om. Detta grejar ni ändå.

2015-06-01 @ 15:30:41
Postat av: Anonym

Varför spelar kärnbratt ute ? Är han skadad i handen eller ngt ?

2015-06-02 @ 16:22:42
Postat av: Christian

Kärnbratt var reserv målvakt.han är inte skadad. Och han har fått hoppa in som ute spelare pågrund av vi har haft dåligt med utespelare.många skador på utespelare nu

2015-06-02 @ 22:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0