DONSÖ - LANDVETTER 0-7 (0-5)

 

Ja, det blev som det blev. Vi har mött Velebit, Väster och Landvetter nu dom tre sista matcherna och det blev för tufft. Det var en grov skillnad i kvalité när väl kritan kom till tavlan. Det var tydligt att dom lagen har en startelva och lite till som tränat regelbundet sen januari.

 

Startelvan:

 

Mattias
Capov Olof Nils Mikael
Ludwig Johan Anders Emil j
Sudo Albert

 

Bänk: Magnus Erik Emil F Mackan

 

Vi saknade vissa killar idag. Men jag tänker inte nämna namn. Det är så det sett ut hela året. Så det är inget att skylla på.

 

Idag kändes det ändå som vi var på G. Landvetter kändes lite off. Men efter en kvart stod det ändå 0-2.
Jag och Johan kunde väl egentligen inte spela en enda vettig boll på fötterna till våra offensiva killar. Vi misslyckades där och det straffades snabbt.

 

Även fast vi hade hade ett friläge med tre av våra mot en målvakt så gjorde vi inte mål. Hade vi fått 1-0 där så vete fan. Men dom gjorde två fina mål och vi går vilse.

 

Landvetter är bra. Inget snack om saken. Dom förtjänar att ligga där dom ligger. Men i våras tycker jag dom spelade med ett högre tempo. Den matchen var lite av en chock och jag undrade vad det var frågan om. Konstanta väggpass och överjävlig teknik. Sån klass var det inte idag. Men vi var slarvigare idag också. Gav dom lätta mål och anföll för fantasilöst. I våras stod det 3-3 länge och dom var tvungna att höja tempot.
Men dom har flera killar som är för bra för den här serien.

 

Lite tråkigt att vi dessutom släpper in två mål på fasta. Det hade jag inte räknat med. Femman kommer senare också efter ett mönsteranfall och avslut i krysset.

 

I halvtid pratar vi om att ta oss i kragen. Mycket mer än så är det inte.

 

Landvetter sänker tempot lite och det blir jämnare. Vi är först på några bollar och får till några anfall. Men innan matchen är slut har dom kontrat in ett och fått en straff.

 

Vi spelade större delen av andra såhär:

 

Mattias
Magnus Olof Nils Capov
Albert Emil F Johan Emil J
Anders Mackan

 

Några småbyten där Sudo var innemitt och Erik körde på någon kant.

 

Men då var det klart. Vi spelar i femman nästa år. Känns lite skönt att det är bekräftat. Tycker inte det är nu vi tabbar oss. Velebit, Väster och Landvetter var för bra, vi kunde inte göra så mycket mer. Det var i våras vi gjorde bort oss. Alla uddamålsförluster blev för mycket.

 

Björkö, Öckerö, Askim (hemma också), Väster och GFF förlorades med uddamålet. Misstag och otur gjorde det. Tycker definitivt att vi borde kunnat få ut 4-5 poäng mer ur dom matcherna. Och då hade vi fortfarande levt.

 

Laddar för nästa år nu istället.


RSS 2.0