Seger mot Hovås/Billdal

Viktiga mötet mot Hovås/Billdal blev till slut en seger och nya coacherna fick en smak av "Pärleporten".

Laget för kvällen:

Kärnbratt
     Robert, Patrik, Jesper
  Olof, Anders, Jimmy, Emil
  Jonas, Sudo, Olle

Bänk: Magnus, Capov.

Patrik Höglund nickar in 1-0 på fin slagen hörna av Jimmy Kjellberg i ca 8:e minuten. Första halvlek var inget kanonspel men vi skapar en hel del chanser ändå. Rörelsen, snacket och inställningen var inte riktigt på 100% och det är skillnaden på att slarva bort poäng som vi kände att vi skulle ha med oss.

Anders fick byta redan efter ca 15 minuter efter känning i baksidan, inget sönder men troligen överansträngd för tillfället. Jonas ner på mittfältet och Magnus i på topp.

Hovås/Billdal får en möjlighet när de snirklar sig igenom och gör då 1-0 i 22:a minuten.

I halvlek tar Jonas ton och i andra snäppar samtliga upp sig och visar vad som krävs för att ta poäng 2014. Vi skapar otroligt mycket chanser men som tidigare så är det vanskligt när vi inte sätter dit dem och avgör matchen. Totalt räknat till ca 10st i stort sett 100% lägen...Riktigt skönt att vi hela tiden skapar så mycket!

2-1 gör vi via ett mönsteranfall där Magnus är målskytt. Jonas fördelar boll ut på högerkanten till Olof som slår ett kanoninlägg. Olle löper på första stolpen, bollen går över och Magnus trycker in bollen på ett tillslag i mål.

Snyggt från alla håll!

Hovås/Billdal får några hörnor i slutet och givetvis nervöst men vi håller undan och tar våra första 3 poäng.

*******************************************************

0-1 Patrik Höglund (Ass Jimmy K)
1-2 Magnus Fhager (Ass Olof)

Varningar: Jimmy K, Jonas A, Capov

Efter varje match utses matchens lirare i Donsö IS. En bra match, en viktig brytning eller ett snyggt mål kan vara motivationen. Personen som tidigare match fick utmärkelsen utser kommande match vinnaren.

I första matchen mot Mölnlycke IS var Anders Jansson dominant och väldigt värdig vinnare.

Efter matchen mot Hovås/Billdal var det därmed Anders tur att dela ut priset till spelare som gjort sig värd priset.
Utmärkelsen delades ut till Jesper Lindgren som gjorde debut i Donsö IS tröjan.

Grattis Jesper

En kort tripp för sportchefen till Polen gjorde att detta inlägg kom lite försenat.

Måndagsträningen är avklarad och nästa träff är matchen mot Öckerö IF på Prästängen, Onsdag 16/4 kl 19.00.

Båt avgår 17.15 från Donsö via Saltholmen till Öckerö. Bilar hämtar upp i hamnen.