Resultat Donsö IS - Mölnlycke IS 2-2 (0-2)

Premiären är avklarad och oavgjort på Nordövallen.

Premiärer är alltid speciellt och tändningen och fokuseringen från båda lagen brukar vara på topp.
Tycker oss ha ett övertag första 20-25 minuterna.
Olle kunde blivit helt ren men missar touchen och bollen sticker iväg till deras målvakt.
Sudo är ren med målvakt men tar med sig bollen istället för att avsluta på ett och MIS back trycker ut till hörna.
Jonas får även ett skottläge från ca straffpunkt efter att Sudo tagit sig runt på kanten och spelat snett bakåt men skottet räddas på mållinjen.

Slutet av 1:a halvlek så får Mölnlycke till många fasta situationer och med väl avvägda bollar och ett självförtroende i dessa situationer skapar de en hel del utifrån det.
1-0 gör de på hörna där boll skarvas (av DIS spelare?) på bortre där MIS spelare trycker in bollen med pannan.
De har även en boll som dansar på linjen och i stolpen under denna period.
2-0 kommer via bollvinst av MIS på mitten och spelvändning. Mathias hinner sånär ut och plocka bollen men bollen glider honom ur händerna i det blöta gräset.

I halvlek tycker vi ändå att vi är det lite bättre laget och de skapar egentligen bara på fasta situationer.
Tufft att släppa iväg dem till 2-0 ledning men vi kände att vi hade chansen ändå...

Första 30 minuterna i andra halvlek så är egentligen inte MIS på vår planhalva och vi pumpar på med bollar mot straffområdet och försöker komma runt på kanterna.

2-1 kommer efter att Jonas avlossat ett stenhårt vänsterskott utanför straffområdet. Bollen touchas lite av MIS spelare men målvakten hinner inte få upp händerna innan det smäller till i målet.

Bara någon minut senare gör Emil 2-2 efter att Olle kommit fri med målvakten och passat i sidled och Emil lägger in den i öppet mål.

Här gör Emil 2-2 i öppen kasse.

I slutet av matchen är pumpar vi på med bollar på diverse sätt mot deras straffområde.
Flertalet hörnor blir hyperfarliga där de vid två tillfällen räddar i sista stund.

Tycker trots att vi sätter oss i 0-2 underläge så borde vi nog vunnit denna match.

Anders fick kepsen för matchens lirare. Nästa match delar han ut den till den DIS-spelare som han tyckte gjorde en bra insats.

Mölnlycke fick fem spelare varnade och en utvisad (två gula).
Tror till och med att deras utvisade spelare fick totalt 3 gula kort.