Mölnlyckes syn på matchen

Alltid kul att få andras perspektiv, nedan från deras hemsida:

"Då var seriepremiären i vår nya serie div 4b avklarad . Tyvärr hade vi fått några återbud som gjorde att vi bara var 13 man ( vilket iofs inte är ovanligt då Donsö borta står på spel)
Matchen börjar lite nervöst och spänt första 20-25 min . Efter dessa skapar MIS mängder av målchanser . Där borde vi avgjort .... Det var frilägen, stolpträffar och bollar som dansade på mållinjen . Vi lyckas som väl få in två bollar i nät genom Timmy och Kalle . Vi går till halvleksvilan med en bra känsla inför andra halvlek .
I andra halvlek är det ett helt annat scenario . Donsö rullar ut på ytterback och slår långa bollar på Donsös stora forward . En riktig kamp utspelar sig under de sista 45 min .MIS står upp på ett bra sätt med blir nertryckta i banan och lite rädda om ledningen.
Efter 25 min i andra kommer ett långskott där MiSspelare touchar bollen som ändra riktning och vår duktige målvakt för dagen ( Björn ) har ingen chans .
Kort efter blir det 2-2 och det blir också slutresultatet .
Som matchen blev får väl oavgjort anses som rättvist . Lagen har var sin halvlek .
Det var också premiär för domarna denna Lördag och vi brukar inte kommentera deras insats , så heller inte dag . Utan alla parter få ta nya tag nästa vecka .....

Killarna i MiS skall ha en eloge för att vi aldrig vek ner oss utan tog kampen i 90 min .
Den inställningen ko,mer vi ha gott av hela säsongen .

Nu ser vi framemot hemmapremiären nästa Torsdsg mot anrika GFF kl 19.30 på hemmaborgen Mölnlycke idrottsplats .