Hallå, jag har ju glömt att...

 

…berätta om FIFA-turneringen i fredags som undertecknad på ett mycket övertygande sätt tog hem utan att förlora en enda match. Tillåt mig redogöra lite snabbt om hur det egentligen gick till.

 

 

Vi var några stycken som samlades hemma hos Spaghetti i fredags runt 19 där vi inledde med att välja var sitt lag, det resulterade i följande:

 

Emil – Dortmund

Johan – City

Kjellberg – Barca

Anders – Arsenal

Anton – Bayern Munchen

 

Vinstpott: 500 SEK

 

Efter detta blev det ett gruppspel där samtliga mötte alla två gånger för att sedan avslutas med ett slutspel där de tre bästa gick direkt till semi medan de två sämsta fick köra en kvartfinal. Noterbart här är att Anders och Spaghetti hade stora problem med att kunna leverera kvalitet i en stadig takt utan blandade och gav. Bland annat kom Emil sist men spelade lika mot undertecknad och Anders vann över Emil men blev sedan totalt överkörd av Kjellbergs Barca med hela 0-3 där det stundtals var lekstuga. Messi gjorde i princip precis vad han ville. Johan spelade rätt bra i omgångar men hade problem med effektiviteten framför mål och visade ofta prov på frustration. Enligt Mathias på jobbet sitter han nu hemma hos sig och övar flitigt. Inte säker på att det kommer att hjälpa, vissa har det andra inte, liksom. Undertecknad imponerade genom att vara effektiv framåt och mycket bra bakåt, detta kom att bli avgörande längre fram i turneringen. Slutspelet inleddes på följande sätt:

 

Direkt till semi gick Johan, Anton och Kjellberg.

 

Kvartsfinal mellan Anders och Emil således. Denna match var mycket jämn men där Emil sedan visade prov på dåliga nerver och passade med sin målvakt direkt till Walcott som inte gjorde några misstag. I detta läget skrek han dessutom:

 

”Jag är inte med! JAG ÄR INTE MED!”

 

Hade inte tillräckligt med talang 

 

Hmm, så kan det gå och Anders avancerade till semi och fick återigen möta sin nemesis Kjellberg. Tro det eller ej men här blev det 0-3 i Jimmys favör igen! Inte Anders önskemotståndare direkt…I den andra semin skakade undertecknad av sig Johan utan att ta ut sig alltför mycket, endast 1-0 på resultattavlan men det kunde varit betydligt mer egentligen.

 

Final mellan Kjellbergs Barca och Antons Bayern med andra ord. Alla trodde här på en jämn historia där Barca skulle ligga på men så blev inte fallet. Bayern kontrollerade matchen genom ett ramstarkt försvar (”Fan, det går inte” sade Jimmy bland annat under matchen”) och kunde avgöra genom Ribery i första halvlek. Återigen 1-0 fast också återigen en övertygande seger och jag kunde gå hem 500 kr rikare och med tankar på ytterligare erövringar inom FIFA-sfären.

 

The King of All Things himself
 

Var är Leo? Var är John B? Jonathan? Wamid?

 

Let´s fight to the death.

 

Nästa gång vi möts kommer endast en att överleva

 

P.S Noterbart är att ingen pizza, öl eller chips fanns tillgängligt utan samtliga körde en thairätt var innan turneringen började. Oj, vad seriösa vi kan vara ibland…

 

/Anton Ribery


Kommentarer
Postat av: John B

Får ordna ett större turnering igen tycker jag!

2013-03-15 @ 16:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0