Teammates med Alexander "Karpov" Capov


Spaghetti hjälper mig med bloggen och gör ett bra jobb, nu har han dragit igång Teammates igen och först ut är ingen mindre än Alex "Karpov" Capov. En ny go gubbe för i år som varit mycket nyttig.


The man himself.

Let's go, gents.

Vem har du helst i ditt lag på träningen?

"Anton. Spelskicklig på plan och jävligt lugn i sitt spel och det är väldigt kul att ha honom på plan. Väldigt positiv på planen. Plus att han har en jävligt het vänsterdojja."

Vem avslutar bäst?

"Måste säga att Jonathan är väldigt iskall i sina avslut och sätter alla bollar han får. Snabb som fan och skapar lägen för sig själv att scora."

Vem är jobbigast att möta på träning?

"Mange är väldigt jobbigt att möta på planen. Har bollen tätt mot kroppen som gör det svårt bryta bollen och springer sjukt mycket på plan. Helt awesome i luftrummet."


Bra i luften. Jimmy Kjellbergs look-a-like till höger med lite mer skägg?

Vem är snabbast?

"Jonte är jävligt rapp i stegen och det är inte många som springer ikapp honom när han har farten uppe."

Var slutar DIS i tabellen i år?

"Jag tippar på att vi slutar 3 i tabellen. Vi är jävligt heta i år och vi har en jävla vilja i laget som kommer att ta oss långt. Men vi har väldigt bra lag i serien och jag tror att dom är snäppet bättre än oss."

Finaste målgesten?

"Hmm? Svår fråga med tanke på att vi är i början på serien och den som gjort flest mål för oss är Jonte och hans målgest tillsammans med Emil är jävligt het. Tillsammans gör dom någon ninjaversion och avslutar med ordet "TZAY"

Vilket TV-spel lirade du kontinuerligt senast?

"Inte så mycket för TV-spels lir ensam men det jag spelade senast var Red Dead Redemption och det va hur coolt som helst. Men det är gött att man har en gubbe som Emil som kan rekommendera bra spel."

Arsenal eller United?

"Arsenal, bara för att dom har Song i laget och han är så jävla skön i sitt spelsätt. Påminner lite om Anton på mittfältet, lugn och fin i sitt spelsätt och en bra dojja."


Det självklara valet.

Megan Fox eller Jennifer Aniston?

"Jennifer Aniston alla dagar i veckan. Sjukt go i filmen Horrible Bosses. Megan Fox är för överskattad."

Fult mål eller snygg dribbling?

"Att dra en spelare på ett fint sätt är sjukt nice och man känner sig så bra efteråt. Kan spela på det resten av matchen sen."

Wallander i soffan eller Thor 3D på Bergakungen?

"Svensk film är inte riktigt min grej medan en film som Thor i 3D med en popcorn i knät och en stor jävla cola så är jag supernöjd."

Styrsö eller Vrångö?

"Vrångö är en go klubb och har väldigt många sköna gubbar som man får sig ett gött skratt med."

_________________


Sandarna BK imorgon på fina Nordövallen, c´mon lads!
_________________

/Anton


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0