Båttransport, hockey och Johan Lind


Förlust borta mot Landvetter med 1-2. Inte mycket att säga om, Landvetter var väl det bättre laget sett över hela matchen och kommer nog att plocka sina poäng hemma på Landevi. Många tunga huvuden och ben hos DIS, det var trots allt fjärde matchen på tolv dagar, det är i extremaste laget. T.ex. var man själv kass och hade inte mycket energi att bidra med.

Jonathan fortsätter göra mål. Viktigt.

Dock kul att se Häcken-profilen Johan Lind (ca 5000 matcher i Allsvenskan) i backlinjen hos Landvetter. Eller kul vet jag inte, det var ju trots allt han som avgjorde genom en fin nick på hörna.


Johan Lind.

-----------------------------------------

Sverige mot Tjeckien igår. VM på hemmaplan, rekord i NHL-proffs, slagit Tjeckien tidigare i gruppen. Upplagt för semifinal (för typ 13:e året i rad.

Ridå.

Antiklimax.

Så tråkigt.

Om man får spela lite hobbyexpert så tycker jag att laget var obalanserat, för många lirare och för få grovjobbare. Järnkrok i boxplay mot Hemsky, Krejci, Erat och gubbarna?

Försvarsspelet var under all kritik. Hedman är INTE en ny Lidas...


Platt fall.

-----------------------------------------

Pyttis kan nu meddela att det är klart med de tio första båttransporterna. Nedan finner ni datum för vårsäsongen, Pyttis återkommer med mer info senare.

Måndag 21/5
Måndag 28/5
Tisdag 5/6
Tisdag 12/6
Måndag 18/6
Tisdag 26/6

Upphämtning kl 20.20 i Donsö hamn till Saltholmen.

Gött mos.


Snart en vanlig syn.

/Anton


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0