Back from the dead


Ber om ursäkt för den kassa frekvensen av inlägg här på bloggen de senaste veckorna, får dock skylla på ett fullspäckat schema där tid för bloggen lyst med sin frånvaro. Det började med en liten tripp till fjällen med Johnssons/Janssons för att två dagar efter detta sticka till Kina/Taiwan i nästan två veckor på jobb. Roliga tider men också hektiska tider, minst sagt.

Men nu kör vi igen!

Kina var ytterst...intressant. Stora skillnader mot Sverige. Lite tankar/noteringar kring detta:

-Varje taxifärd är en nära-döden-upplevelse med ständiga start/stopp/tutningar. Det sjukaste av allt är att det finns inga säkerhetsbälten. Under den mest extrema av taxifärder spelade dessutom chauffören klassisk musik á la Mozart vilket resulterade i en mycket bisarr upplevelse. Kändes lite som om man var med i en film.

-Maten. Kommer man till en fin restaurang så tror man först att man klivit rakt in i Sjöfartsmuseet. Levande fiskar, ormar, paddor där man går runt och pekar på vilka man vill få tillagade till sin middag. Detta visar att man får färsk mat, alltså ett tecken på kvalitet. Dock är inte alltid matlusten på topp efter en sådan freakshow. Paddor! Till maten kan man få rött vin men den skall halsas (!). Ett ständigt skålande. Weird.

-Språket. Engelskakunskaperna är väldigt varierande. Vi var tre stycken som på Pizza Hut lyckades få in sex pizzor och mitt "water, no ice" fick jag in varmt som attan!

-Försäljarna. Det är jobbiga. Extrema till och med.

-Det bor många människor i Kina. Visste ni det?


Shanghai. Dess "Skyline" är den mest utbredda i världen. En otrolig syn.
_________________

Kul att höra att DIS vann senaste matchen mot Eriksberg med 4-2. Blev imponerad i tisdags när jag gjorde min första träning på tre veckor, bra fart och intensitet. Nu ökar vi lite till för att kunna komma förberedda inför premiären om några veckor.

Träningsläger nästa helg. Är Halmstad redo för DIS? Är DIS redo för Halmstad? Ojvoj!
_________________

Arsenal. Nu vinner vi t.o.m varenda "skitmatch" och har redan gått om S***s i kampen om tredjeplatsen, vem trodde det för någon månad sedan?


Sved förlusten, Lehmannó?
_________________

Träning ikväll igen, tror att det får bli lite överstegare, det var ett tag sedan nu.

Skall Leo med på lägret?

/Anton


Kommentarer
Postat av: Spaghetti

Deet var fan på tiden att det blev lite uppdatering på denna sida.

2012-03-22 @ 11:50:45
Postat av: Erik

Förstår inte vilken förlust du snackar om Attón. Jag har slutat bry mig om fotboll. Jag noterar även att du har börjat imitera Per Bjurman. Eller har du möjligtvis läst "Dårarnas sammansvärjning", från vilken Bjuppe himself snott catchiga Ojvoj!? Ny uppdatering från E Stockholmo kommer snart.

2012-03-23 @ 08:20:21
Postat av: Anton

Riktigt imponerande av du noterar inlåningen av "Ojvoj" från just Per Bjurman. Hans blogg är klockren ifall man är intresserad av NHL-hockey...

2012-03-23 @ 13:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0