Back To Reality

 

Då var detta semesterupphåll ifrån träningar, matcher och bloggande slut.

Tillbaka till verkligheten.. tillbaka till jobb och slit, för slit vet jag komma behövas under resterande matcher.

 

Imorgon startar vi träningen igen och redan på onsdag ställs vi emot ett suget Väster som kommer försöka kriga till sig 3 pinnar hemma på Nordövallen.Därför gäller det att så många som möjligt kommer på dagens träning. Pratar nog för de flesta när jag säger att vi kanske har fått i oss en för mycket semesteröl. Därav behövs denna träning till att springa bort all mat och dryck vi konsumerat under semestertiden och hitta tillbaka till fotbollen.

 

Var ute och tog en lite powerwalk igår runt om i Slottskogen, promenerade sedan till tvillingarna (Olle o Peter), stannade där en stund och såg slutskedet av Brasilien vs Vitryssland, och harregud Neymar i Brasilien asså, vilken spelare.

Se bara förarbetet och klacken han gör till Oscar´s mål samt frisparksmålet, fotbollsgodis på hög nivå.

En annan som heller inte är så pjåkig är våran svenske storstjärna ”Z” som gjorde ett mycket fint mål i sitt nya PSG, gå in på Youtube o titta.

 

Enough said.

 

Som sagt så är det träning ikväll och match på onsdag, så ta fram samma mentalitet och go som vi hade innan uppehållet (innan skärgårdscupen) så tar vi och kör och krigar som vi är bra på.

 

Over and Out

 

// Spaghetti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0