Förlust

Hörde om förlusten, gubbar. Segt sade grisen.

Då jag inte såg matchen hade det varit kul med någon liten rapport kring matchen. Hur var den? Har vi gått ner oss en aning, eller? Dags att komma upp i nivå.

/Anton

Postat av: Magnus

Det såg lite stabbigt ut minst sagt, okänsliga fötter på alla platser. Känslan för den underbara bollen fanns där inte riktigt, ej heller självkänslan hos spelarna. Om man skall vinna matcher i serieledning så måste man gå in med högt huvud och och vara stolt över man presterat tidigare under säsongen, inte hänga med huvudet så fort man tappar bollen. Man MÅSTE tro på det man gör, även om det saknas 3-4 spelare. Det är synd att DIS inte riktigt går för serievinst utan att ni verkar nöjda med nytt kontrakt, för ni har verkligen förutsättningarna. Flera lag har satsat inför hösten med träningsläger mm. och ändå slår ni eller spelar jämt med dom. Tänk om viljan och tiden funnits att alla tränade 2 ggr i veckan då hade ni seglat i genom 4an. Nåväl matchen var det ju, jo Askim får två fina mål av erkänt duktige Fallmyr men bägge målen kommer till lite för lätt. Men ni har skämt bort oss i år med ett nästan 100% försvarspel på Nordövallen så vi har väl lite för höga krav kanske. I första halvlek så får dom ta över den andra delen lite för enkelt, DIS spel blir väldig lättläst men nästan bara långa höga bollar på Fhagers. Askim skriver i sitt referat att dom fick er dit dom ville så dom hade gjort sin hemläxa. Men så bra är dom inte för i andra halvlek finns en lite annan inställning hos de våra och plötsligt är det Askim så slår undan i panik och det fanns flera chanser att kvittera. Men som sagt mycket sitter innanför pannbenet, enligt mig så borde ni sätta er ner och uttala ett mål med resten av säsongen. Ni KAN vinna serien om ni går för det, men då måste ni mentalt ställa er in på det.