Halmstad


Träningslägret i Halmstad var mycket lyckat. En ”gó gäng”, fint boende på Mårtensson Hotell mitt i smeten samt kanonväder. Att få känna på naturgräs för första gången var också ett plus även ifall planen inte direkt var Emirates Stadium. Paul/Pyttis valde också att inte fokusera alltför mycket på hårda och intensiva träningar utan lade även in lite fotbollstennis och uppspelsövningar. Smart gjort i mitt tycke då ett sådant här läger kan tära på gubbarna ifall man kör för hårt på grund av att man ökar träningsmängden så pass mycket på kort tid med skador till följd. Två pass om dagen är tillräckligt utan att man behöver fokusera för mycket på fysisk träning. I år klarade vi oss helt från skador förutom Shagge som åkte ner på vinst och förlust då han hade en vadskada innan och var osäker till spel. Tyvärr höll det inte men Shagge skall ha en eloge att han trots allt hängde med och försökte, DIS-hjärtat på rätta stället kan man lugnt påstå ifall nu någon skulle få för sig att tro annorlunda.

Fotbollstennisen vanns givetvis av undertecknad tillsammans med Anders, Jonis och Simon A. Reuthenbjogg, Spaghetti, Fabio och de andra hade inte mycket att komma med. Like a ninja, SAI!

Tyvärr bjöd inte vår träningsmatch på något större motstånd utan vi kunde vinna med hela 12-0 mot ett mycket ungt lag, Hjärtrum. Kanske inte riktigt det genrep vi ville ha innan seriestarten om två veckor men alltid kul att vinna. Vill dock inte dra för stora växlar angående denna match. Tömd och glömd så att säga.

Robert, Christian, Torbjörn och Leo, trivselkillar på hög nivå! Förgyllde lägret på alla sätt, underbart att ni var med.

Pyttis fixar och trixar som vanligt kanonbra. Vi är allt bra bortskämda i DIS.

Tyvärr fick jag pga. diverse anledningar åka hem tidigare på lördagskvällen så man missade ”discot” som man säger ute på Donsö. Detta skall dock inte gå ut över er så här kommer en liten intervju med Spaghetti, som givetvis medverkade: 

Hej Emil, hur mår du?

Hejsan! Jo jag mår fint, lite snuvig pågrund av dig dock, men jag överlever.

Hur var stämningen bland grabbarna i lördags på Mårtenssons?

Stämningen var galant till en början, sedan splittrades den stora gruppen upp och det började bli lite lugnare, tystare (där Pyttis inte var iallfall).
Efter ca en halvtimma så kom den borttappade ”gruppen” tillbaka och det började genast bli en kväll att minnas. En fantastiskt fin stämning, kan inte varit många andra som hade en lika fin stämning i ett o samma rum den aftonen.

Sedan bar det av till stället som låg vägg i vägg med Mårtenson Hotell. Ett mycket trevligt ställe får jag allt säga. Många fina damer, men det gick som vanligt med dom. Vad som hände efter detta låter vi bli osagt här. Har ni tur kanske ni får höra det från en o annan som var med.

Något sjukt att berätta?

Hände en del sjuka grejer, diverse skallningar, brottningsmatcher osv. men på grund av den alldeles för petiga censuren på bloggen så får jag ta något halvsjukt.

Ne, fanns inget halvsjukt när jag tänker efter.

Vem dominerade mest?

Simon Gustafsson Jr dominerade både på dansgolvet och bland damerna denna kväll.

Om du skulle ranka din egna insats från 1-10, vad sätter du då och varför?

Sätter en 2:a på raggning, har tappat det. 7:a på dansen, ojojoj va de går undan, 8.7 på alkoholintag, mycket fast ändå lagom.

Slutbetyget får bli en stark 6:a, bra fast ändå dålig.

Lite annat, vem tunnlar du helst i laget och varför?

Hade du frågat mig för 1 vecka sedan så hade det var du, men från och med nu är det Magnus som ska känna sig utsatt. Ne föresten det får bli du, Magnus, Dawidsson och Anders, bara för ni e så röddna på kvadden.

Vem trycker du helst till lite extra på träning och varför?

Se svar över.


Aldrig utan åsikter...

/Anton Iniesta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0