Kvadden


Kvadden är alltid en källa till antingen stor glädje eller stor irritation på våra träningar så jag tänker nu beskriva olika spelares uppförande på denna övning.

Lehmann
Vår målvakt är faktiskt bra på denna övning också. Är fokuserad, det kan vara anledningen. Agerar ofta paragrafryttare och är en stark förespråkar av att "reglerna skall följas". Är den ute så är den ute, liksom.

Reuthenbjogg
Är normalt sett relativt lugn och sansad men någonting händer när kvadden sätts igång. Lagets "dibblare". Kan utan problem lägga halva kvadd-tiden på att argumentera vem som skall in i mitten.

Johan J
Loj och ganska ointresserad. Anser han sig ha blivit orättvisst behandlad kan han utan problem lämna kvaden och dribbla på egen hand till sina lagkamraters stora förtret.

Anders
Tillsammans med Lehmann lagets stora regelbok. Försöker ständigt ha koll, speciellt på att man "håller sig inom linjerna". 

Simon A
Lurig. Hittar på konspirationsteorier som är helt taget från luften. Undertecknad har själv fått en hel kvadde vänd mot sig för att Simon påstått att man "försöker sätta dit folk".

Bagarn
Ofta sen. Försöker alltid smyga in för att på så sätt slippa vara i mitten. Det har inte fungerat de senaste tjugo åren och kommer förmodligen inte fungera i framtiden heller. Men försöka, det kommer han alltid göra.

Marcus J
Bra ibland, kass ibland. Lugn ibland, total ADHD ibland. En kvadd-enigma.

Dawidsson
Seriös, vill att man skall "erbjuda och visa sig" för att på så sätt "hjälpa sin kära lagkamrater". Mathias, Mathias...Det är djungelns lag som gäller i kvadden. Äta eller ätas. Ingenting annat existerar.

Tom
Går på mest tunnlar tillsammans med Jens P.


Kvadd-Hitler

/Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0