Skriv nåt Lehmann, sa Bagarn...

...så jag gör väl det då. Det är ju trots allt bara fredag kväll och då har man ju inget annat för sig. Första träningen på Donsö i år för undertecknad i onsdags. Alltid lika trevligt att komma ut när man varit borta ett par månader. Börjar kännas lite som att komma hem. Av allt dumt Bagarn klämmer ur sig så är kanske "du kommer aldrig här ifrån Lehmann" det mest sanningsenliga.

*****

Är det någon som har koll på vad som händer i Egypten nu? Bryr sig världen? Jo det gör den nog. Men världens media klarar inte av hur många stora nyheter (läs katastrofer) som helst. Tragedin i Japan gav K/Gadaffi fritt spelrum i några dagar men nu verkar världen återigen fokuserade på att störta honom. Bra det. Mindre bra att Jemen och Bahrain inte heller är för mysiga ställen nuförtiden, men det går ju inte att fokusera på. Än.

*****

Lite av ett battle of the blogs imorgon. Fiskebäcksbloggen är i en klass för sig men på fotbollsplanen bör vi väl kunna ge Fiskebäck en match. Den som kommer till Påvelundsplan klockan elva imorgon får se.

*****

Hur tråkigt är det inte när Wimbledon är det bästa som går på tv när man bara vill ligga hemma och slappa en fredagkväll? Tycker dock det är lite kul att Paul Bettany, som spelar en av huvudrollerna, har en son som heter Stellan, döpt efter Skarsgård. Måste vara konstigt att heta så i ett engelsktalande land.

*****

Noll mål på 180 minuter mot Braga. Mina framtida barn skall inte uppfostras till Liverpoolanhängare, det innebär bara lidande. Eller jo, det skall de. Lite lidande får man väl tåla.

//Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0