Dagen då jag slutade hålla på Arsenal del 2...


...Skämt åsido, givetvis. "Once a Gunner, always a Gunner".

1-5 mot Skottfint. 2-8 mot United. Bra helg. 

Eller inte. 

Borta mot Skottfint hade vi inte mycket att komma med, de malde ner oss utan större problem, främst i första halvlek. Vi saknade en hel del defensiva pjäser samt att vi hade vår tredje match på sex dagar och detta kan ha påverkat resultatet en aning men Skottfint var så pass mycket bättre att de hade vunnit ändå, men förmodligen inte med lika mycket. Det var inte ett Skottfint med "några kilo för mycket" vi mötte i helgen så som det varit vid tidigare tillfällen utan ett starkt Skottfint med bra organisation och grundspel och två forwards som vet var målet är beläget. Tror att det kan plocka sina poäng nu på slutet och vem vet var detta då kommer att sluta?

Den enda positiva från matchen i mitt tycke är Dawidssons kämpatakter (såg ni glidtacklingen med huvudet före?) samt Magnus "goa tjöt", den enda som manade på laget under hela matchen med en positiv inställning, det var över lag mycket negativitet som spottades ut under matchen, detta är dock inte så ovanligt när laget spelar dåligt.

Låt oss nu bryta ihop och komma igen tillsammans!
_____________________________

United slår oss med 8-2 på Old Trafford. Jag hade tippat på 4-0 till United men inte ens jag trodde att det skulle rinna iväg till dessa pinsamma nivåer. Dock Clichy, Nasri och Cesc sålda och Vermaelen, Gibbs, Diaby, Wilshere, Song, Gervinho osv borta, håller med Ola Anderson när han säger att "det är några mål i skilland där".

City krossar Tottenham med 5-1 på bortaplan och har byggt ihop ett Dream Team på typ två år. Klubben går med stora förluster men det gör ingenting för ägaren är stenrik. Snacka om olika förhållanden mellan Premier League-klubbarna, skall PL bli nya La Liga där endast två lag kan vinna ligan? Vad hände med tradition? Långsiktig planering och kunnande? Fotbollsakademier som fostrar egna talanger?

Måste erkänna att den ekonomiska dopningen inom fotbollen lämnar en besk eftersmak just nu. Skönt att Barca fortfarande är bäst, det tar fram egna talanger.
______________________________

Filmtips: har ni inte sett klassikern "Into the Wild" så gör det, en fantastisk film.


/Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0