Donsö IS - Göteborgs FF 2-3

Då var det dags att möta en av favoriterna i vår division 4.
Alltid svårt att sia om favoriter i serien hit och dit men helt klart är att de fått nya tunga nyförvärv till ett lag som presterade periodvis bra fotboll förra året och är ambitiösa.

Laget för dagen:

Mathias
      Capov, Jesper, Bagarn
William, Johan, Jimmy, Olof
       Olle, Jonas, Emil

Bänk: Ludvig C

Tyvärr kunde jag inte delta idag, behövde kurera mig efter feber, så får skriva kort ref baserat på kommentarer jag fått.

GFF fick i första halvlek rulla boll och ta tag i taktpinnen. Vi var stressade i uppspel och fann inte lugn och adress på våra passningar. GFF får gå upp i 2-0 ledning och i andra halvlek gör coach Andersson justeringar och snackar om lite attitydsförändring och våga hålla i bollen/passningarna. Gör även någon positionsförändring i laget. Det resulterar i att vi kan gå upp till 2-2. GFF får sedan straff i slutet på matchen och gör där slutresultatet 3-2.

Segrar är viktiga men träningsmatcher är till för att få till det som vi pratar om och jobbar på inför säsongen då det räknas poäng.

Några sticker ut idag och gör en bra match, Olof, Jesper, Bagarn och William får pluspoängen.