Förlust mot Väster


Det ville sig inte mot Väster där vi förlorade med 2-1 efter att DIS mål gjordes genom självmål av Väster. Väster gör sina mål på friläge samt fast situation och Mattias kan inte lastas för något av målen, stabil seriedebut av vår junior i mål.  

Tyvärr inget längre referat från Lallen denna gång, "för oinspirerande insats av DIS" är förklaringen. Det kan man väl hålla med om. Alltid tråkigt att skriva ref vid förlust, särskilt när spelet lämnade mycket i övrigt att önska. Väster dominerade inte totalt mot oss men är bättre och förtjänade att vinna. Det som var mest tråkigt i denna match var nog vår brist på eget spel. Det var inte många passningar i rad vid någon sekvens i matchen samt att vi nästan aldrig gav forwards vettiga bollar att jobba med. Knappt en enda vettig boll kom över Västers backlinje som gjorde att de fick springa bakåt och kämpa om bollen med djupledslöpande DIS-spelare, då är det lätt att spela försvarsspel. Det går inte att skylla på bortfall men vi saknade en hel del ordinarie idag samt att Emil har stora bekymmer med en ljumske samt att jag själv dras med problem i en sidomuskel i magen som stör när jag springer. Svårt för alla att komma upp i nivå när vissa faller igenom på detta sätt.

Väster gör det dock bra och var kompakta, välbalanserade samt hade en egen spelidé. Det kommer nog att ta sina poäng i denna serie ifall de fortsätter så här. De hade dessutom en grym frispark i ribban som var värt ett bättre öde.

Laget:

Mattias:
Bagis - Klippert - Micke - Simon A
Jonathan - Anders - Anton - Marcus J
Magnus - Emil

Sub: Simon G Jr, Capov, William F

Bortfall:

Simon G - bortrest
Patrik - jobb
Dawidsson - skada
Tobias J - jobb
Tom N - bortrest
Robert - avstängd


Bilder från matchen finns i vanlig ordning på Kenneths eminenta hemsida.

Bara att bryta ihop och komma igen, gubbar.

Nordövallen idag, fy vad fint.

/Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0