Träningskollen

 
Ok, som de flesta vet så börjar serien om ett par veckor och försäsongen har ju hållit på ett tag nu så här kommer en liten sammanställning kring de flesta av spelarna i DIS och om hur de skött sig hittills.
 
OBS! Varning för känsliga läsare.
 
Ligger i bra fas inför serien
 
Claes Klippert
Anders Jansson
Savane
Emil Johnsson
Jimmy Kjellberg
 
Kommentar:
 

Samtliga ligger väl på i alla fall ca 90% när det gäller träningsnärvaro. Så skall det se ut. Jag tycker att Claes ser bra ut och blir troligtvis vår viktigaste spelare i år. Ställer dock ett litet frågetecken angående den mentala biten då spelarna på ovan lista (förutom Claes) ofta visar prov på diverse psykbryt (Savanes utvisning, Jimmys hemgång på träning) och allmän PMS (Emil, Anders).

 

Skämt åsido, detta var skrivit med glimten i ögat. Dessa spelare blir som sagt viktiga i år, Savane löper kopiöst och Emil/Anders visar prov på bra kvickhet och känns redan ”fotbollstränade”. Kjellberg är mer ”fit” nu är senaste säsongen i DIS och kan nu lägga till kondition till sin redan fina teknik. Gött att se.

 
Smil-Emil
 
Ligger i helt ok fas inför serien men definitivt inte hundra
 
Tobias Johnsson
Johan Johnsson
Capov
Tom N
Mathias K
 
Kommentar:
 

Hmm, blandar och ger träningsmässigt på grund av olika anledningar, bland annat jobb (Tobias). Tobbe kan varva en vecka med ca 6 pass där han blandar löp, gym, fotboll till att ha veckor där han jobbar sent och inte är synlig.  Johan tränar väl på bra men varit lite bekväm och ”upptagen” i perioder (bank, lägenhet. You name it). Även haft en del bekymmer med sin fot. Börjar varva upp nu och kan bli farlig i år, sprang t.ex. milen på egen hand i onsdags. Capov och Tom har en go´ vilja och är fina gubbar. Hade dock varit kanon att se dem lite oftare.

 
Tom Nilsson
 
Ligger långt efter och behöver komma igång klart mer för att vara redo inför seriestarten
 
Undertecknad
Simon G
Magnus F
Micke S
Robert R
 
Kommentar:
 

En känslig grupp. Jag själv känns väl som en av de större bovarna i dramat. Först en skadeperiod på ca 6 månader (!) efter att ledbandet i knät blev avsparkat och precis när jag kommer tillbaks sticker jag ut och backpackar i över en månad (Costa Rica/Panama) där träningen lös med sin frånvaro. Som innermitt krävs det att man orkar springa och jaga. Orkar jag det i min nuvarande status? Ja, det gör jag.

 

I ca 15 minuter.

 

Magnus F, Simon G och Micke har inte tränat på bra, mycket tack vare träningar i stan och ligger långt efter våra motståndare i serien. Ytterst tråkig skada på Micke (vaden). Hade varit kanon om han inte är borta i alltför många veckor. Robert är i min situation, först skada och skall nu dessutom resa till Thailand i två veckor. Kass ”tajming” men nu är det som det är.

 
Robert Reuthenbjurg
 
Inte ens nära
 
Marcus Johnsson
Dawidsson
Höglund
Simon Andersson
 
Kommentar:
 
Dessa herrar har inte varit synliga hittills pga. boende utomlands, skador och jobb/familj. Dock vet vi att Dawidsson kommer hem i maj, Marcus har precis fått klartecken att börja trappa upp träningen (dröjer dock veckor innan han är "tillbaks") efter problem med korsbandet. Höglund bor ju ute på ön och har fått utökning av familjen. Vi hoppas verkligen få se Höglund framöver.
 
Höglund in action
 
Summering:
 
Det hela är ganska enkelt. Vi behöver helt klart skärpa till oss lite grann med träningarna. Samtliga får ta eget ansvar.
 
Nu kör vi!
 
/Anton

Kommentarer
Postat av: Jonathan

Go inställning Anton!

2013-03-09 @ 12:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0