En liten update

 
Det har varit lite väl mycket stiltje här på bloggen den senaste tiden. Faktiskt till den grad att vår allas Lehmann fick gå in som en räddare i nöden. Ber om ursäkt för detta och får skylla på att det varit lite väl hektiskt på jobbet samt diverse grejer den senaste tiden. Har helt enkelt inte hunnit med. Det är i sådana här fall man önskade att man hade en till skribent här på bloggen.
 
Hur var Lehmann på träningen förresten? Tidigare har han som målvakt ofta chockat genom att vara bra på "Hålla-bollen-inom-laget" samt "Kvadden".  Synd att man missade denna träning pga. Saras examensmiddag.
 
Hade varit kul att träffa honom igen, det var längesedan nu.
 
Lehmann
 
--------------------------------------------
 
Det går tungt för DIS nu, det skall vi ju inte förneka. Fem raka förluster samt att Paul får ta en paus på grund av sviktande hälsa. Dessutom lite väl många känningar i truppen genom bland annat Anders knä, Claes ljumskar, Robert fot, Gustav fot samt att Tobias J, Tom N, Simon G och Höglund har svårt att träna kontinuerligt/inte alls pga. jobb och familj.
 
Skador just nu:
 
-Micke S (vad)
-Emil J (revben)
-Johan J (mage)
 
Skulle i alla fall vilja önska Paul hälsa och medgång och hoppas att vi ses snart igen.
 
Alla dessa faktorer gör att träningsnärvaron minskat betydligt om man jämför med i våras. Är allt då elände? Nej, verkligen inte. Vi är vid gott mod och skall vända på detta. Dessutom är Nordövallen just nu väldigt fin, igår var den nyklippt samt linjerad och vädret gick inte av för hackor. Det är nu det verkligen är skönt att gå och träna, dessutom var Pyttan på hugget och såg till att vi fick en rolig och bra träning (se bild längst ner). Nu biter vi ihop och ser till att vi tar oss till Nordövallen, grabbar. Det kommer vi inte att ångra!
 
Nu tar vi sikte på matchen mot "storebrorsan" Öckerö på fredag. DIS NaturligtvIS!
 
Bild från vår senaste träning. Härliga Nordövallen. (Källa: Pyttis FB)
 
/Anton

Kommentarer
Postat av: #18

Kämpa gubbar!! Det vänder snart!

2013-06-13 @ 05:35:52
Postat av: Lehmann

Jag chockade nog inte någon med mitt spel, kanske någon med mina snabba ryck med boll men inte i övrigt. Det var riktigt roligt att vara ute på ön igen, men tråkigt att vi bara var tio pers som tränade. Folk har väl sina anledningar jag hade såklart hoppats på fler återseenden. Bagarn bjöd in till grill efteråt men jag kom inte ihåg hur man går till honom så jag gick till Dawidsa och fick yoghurt och mackor av Lotta istället. Gästfriheten på Donsö vet inga gränser. Hela ön doftar kärlek. Kommer ner igen i juli men då är det väl uppehåll antar jag?

2013-06-14 @ 10:35:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0