Förlust mot GFF i Västra cupen

 
 
Det blev förlust med 2-0 mot GFF i DIS andra träningsmatch för året och detta var i Västra cupen på ett soldränkt Heden.
 

Det var en match med relativt högt tempo där GFF hade mest boll medan DIS försvarade sig bra och låg på kontring. Den första halvleken var jämn där GFF hade något skott utanför medan Johan J missade ett friläge efter att Savane vunnit en duell in på GFF:s planhalva. Utöver detta skapades det inte jättemycket utan lagen tog ut varandra. I andra halvlek hände det dock desto mer, vilket inte visade sig vara till DIS fördel. Direkt på avspark sköt en spelare i GFF bollen rätt i mål över Tom. Sämsta tänkbara start men det vara bara att gratulera GFF-spelaren, ett sådant mål gör han nog bara en gång i livet. Efter detta försökte DIS så gott det gick men utan resultat, bland annat missade Johan ett nytt friläge efter passning från Anders men skottet gick utanför. Sen kom det några hårda smällar för DIS då Savane blev utvisad efter en eftersläng och GFF utökade ledningen genom lite trassel i straffområdet efter en hörna. Tungt minst sagt och GFF kunde relativt enkelt kontrollera sin ledning efter detta trots en hel del lyror från vår sida in i deras straffområde.

 

Summa summarum så var det en rättvis seger för GFF och de kommer säkert att ta sina poäng i år. De är löpstarka och skall ha cred för att de försöker spela fotboll. Lite ovanligt i vår serie. DIS har inte riktigt kommit igång och är inte i matchform än, det märktes. Vi hade några tunga pjäser borta i form av Magnus, Simon G, Höglund och Tobias J men ytterst få lag kan ju spela sin bästa elva varje match så det kan vi inte heller skylla på.

 
Kjellberg med ett läge.
 
Bilder från matchen hittar ni i vanlig ordning här. Tack Kenneth.
 
DIS ställde upp med följande lag:
 
Tom
Olof - Claes - Micke (12) - Emil
Capov - Anders - Anton - Jimmy
Johan - Savane
 
Sub: Gabbe, Robert (12)
 
Utv: Savane (41)
 
Plusligan:
 
+++ Claes - stabil bakåt som alltid. Viktig.
++ Johan - skapade mycket och löpte på bra. Han skjuter in sig just nu.
+ Emil - vettig defensiv och bra beslut matchen igenom. Följsam och smart.
 
Emil Johnsson, vänsterback
 
Nu tar vi nya tag, gubbs.
 
/Anton
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0