Ack, miraklet som nästan inträffade

 
Vad roligt det hade varit. Inte välförtjänt men OJ vad roligt det hade varit. Det hade det verkligen.
 
Varför blev Walcott utbytt?
 
Mot alla odds, så nära.
 
----------------------------------------------------------------------------------
Vill än en gång tacka Kenneth för den eminenta sidan skargardsfotboll.se. Att kunna gå in där efter en match och kolla statistik, bilder och kommentarer är extremt uppskattat av samtliga i laget.
----------------------------------------------------------------------------------
 
Det var sega ben på senaste träningen i måndags efter matchen mot Dalen KFF. Endast tolv man som spelade tempospel non-stop och energin vad inte på topp. Lite förvånande var det ändå att Tobbe J tillhörde de piggaste då han för ovanlighetens skull gjorde nittio hårda minuter mot Dalen och efteråt låg i soffläge från ca 15:00 till 21:22 för att sedan slira på stan (big time). Det är alltid jobbigt när man är trött att möta en spelare med energi och som konstant utmanar. Ni vet, det finns något slags "ryckigt" i den spelarens rörelser. Det är precis som om spelaren bara väntar på att få maxa iväg.
 
För övrigt visade Claes och Spaghetti prov på fint samarbete OFFENSIVT, de hade inte gjort bort sig som anfallspar, det är jag helt säker på (dock inte aktuellt pga. bland annat backbrist i nuläget).
 
Kul att Magnus och Simon G är hemma igen, gött om de kommer igång på allvar nu. Nu väntar vi bara på att även Mackan J och Robban kommer hem från Thailand igen.
 
Saknar även Simon A av många anledningar...Hade varit så gött att få lägga en tunnel på de långa storkbenen igen samt att dibblet i kvadden höjs i kvalitet när han är med.
 
Simon - medlem i Kvadd-Al Qaida tillsammans med bl.a. Robert R
 
Trötta ben var det hos många i måndags
 
/Anton Iniesta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0