Livstecken från Spaghetti, tidigare MIA

 
Spaghetti
 

Tjena mannen, hur mår revbenen just nu?

 

Hallå där! Revbenen börjar ta sig. Har nu de senaste två dagarna börjat sova bättre då det é lättare att ligga i rätt ställning under sovande stund.

 

Saknat fotbollen?

 

Har ju inte varit borta allt för länge, men den lilla tid har gjort så att suget é på max. Börjar förstå hur du (Anton) har det när du é skadad hela tiden och får panik.

 

Vad är det du saknat mest?

 

Att få ta en rusch längs vänsterkanten och göra en skottfint mot motståndare för att sedan vända upp och lägga en yttersida i bortre gaveln. Som så många gånger förut.

 

När hoppas du på comeback?

 

Det tar ca tre veckor för sprickorna att läka, sedan är det enligt lite googlande och diffusa svar från läkaren endast smärta som tar emot. Så hoppas att få komma ut och känna på någon löprunda nästa vecka.

 

Sedan tar jag dag för dag.

 

Man of Steel skall ju ses den 27:e med vår ”Geek Squad” på jobbet, tankar kring denna film?

 

Kommer bli LEGEN..WAIT FOR IT…..DARY.

 

Läste någonstans att de redan har börjat skriva på en uppföljare så antar att det kommer bli en riktigt tung film. Personligen så hoppas jag på att det blir en av årets bättre filmer.

 

Episka grejer
 

Vem vinner serien i år?

 

Har inte koll på serien riktigt men det kommer troligen stå mellan Öckerö och Skottfint.

 

 

 

Ok, här kommer en liten check, vilken fotbollsfint gör följande person oftast på träning/match?

 

Anders?

 

Brukar köra på den klassiska Ronaldo-finten. Hoppa över bollen med ena benet och klacka den åt sidan. Dock ej superbra på den, men helt ok. 3,5 smultron av 5 möjliga.

 

Ronaldo?

 

Johan J?

 

Klack-fintar är väl det han vill ska stå här, men jag tror jag endast har sett en gå igenom av minst 100 försök. Slötta med klackarna nu...

 

Tobias?

 

Överstegsfinten, börjar bli bra på skiten, men kanske ska göra den lite närmare motståndaren… Inte 50 meter ifrån.

 

Magnus?

 

Magnus finta..? om man kan kalla det fint så e de väll ”slag-finten”. Komma tillräckligt nära sin gubbe föra att slå han på solar plexus och sedan springa förbi. Äckligt fast effektivt.

 

Inte mycket för att finta? 

 

Dawidsson?

 

Finns mycket han är bättre på än att finta, men den vanligaste finten från Dawidsson är kroppsfinten. Låtsas gå åt höger men går istället åt vänster. Bra fast mindre snyggt.

 

Claes?

 

Är inte mycket av en dribbler. Men den klassiska lägga bollen åt sidan precis när motståndare ska ta bollen kan han behärska väldigt bra. Lite halvrödden ”fint” faktiskt.

 

Over and out!

 

/Anton


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0