En tröja, en båt och onda tår

 
Ja, det verkar som om det blev dött lopp mellan alternativ 1 och 2 på nedan omröstning. Något som Pyttis får ta sig en funderare kring.
 
För övrigt så meddelar han även att styrelsen har gjort klart med båttransport där Christian L kommer att köra in oss till stan efter träning med hjälp av Skärgårdens Byggtekniks egna båt. En riktigt fin gåva anser jag och skulle vilja rikta ett stort tack till hela styrelsen, Pyttis, Christian och Skärgårdens Byggteknik.
 
Enligt Pyttan så kommer tränarstaben att försöka alternera mellan en tidig träning och en vanlig träning (där båttransport tillkommer efteråt) i veckan. På så sätt slipper vi komma hem runt 22:00 på kvällarna utan kan utan problem slinka in mellan dörren runt 20:00. En klar skillnad.
 
Alltså kommer följande förmodligen att gälla när säsongen väl drar igång senare i år:
 

1.       Träning 17.15 (färja avgår 16:30 från Saltholmen) och snabbfärja hem 19.15.

2.       Träning 18.15 och egen båt hem efter träning.

 

Så här ser båten ut. En klassisk Targa.

____________________________________________________

 

Träning på Påvelundsplan idag. Mina tår är helt döda efter tidigare träningar (inte kommit in i skorna riktigt än) men detta är inget som skall hindra mig. På tal om det så pratade jag med Tobbe igår och Tobbe tillhör ju dem som inte alltid hinner träna på grund av jobb men igår hade han kompenserat genom att på en och samma dag genomfört följande:

  1. Simning
  2. Gym
  3. Övat frisparkar vid Ruddalen i minusgrader (lånat boll av Pyttis)
Underbart. #DonsösRockyBalboa
 
Rocky
 

/Anton Iniesta


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0