Spaghetti fortsätter att intervjua


Spaghetti fortsätter sina intervjuer och nu har turen kommit till vår sportchef/tränare Daniel "Pyttis" Olsson.


Stil och profil.

Hur känns det än så länge med de matcher vi har spelat?

Känns helt OK. Känslan att vilja prestera finns hela tiden och vi har väl inte fallit igenom mer än i en match. Då blev det förlust mot Väster med 2-1. Vi släpper inte till mycket chanser och har varit med och gett oss chansen att vinna samtliga matcher. Träningarna är väldigt bra och de allra flesta prioriterar fram såväl match som träning.

Vad säger du om våran position i tabellen?

Vem hade trott att DIS skulle ligga i toppen eller på övre halvan efter 9 omgångar… Vi har använt oss av 24 spelare än så länge! Att ligga i toppen eller på övre halvan innebär också att inga lag går in med en lättare inställning mot oss så några lätta matcher får vi aldrig.

Hur tror du vi kommer ligga i slutet av serien, tabellmässigt?

Jag tror och hoppas att vi kan hålla oss på övre halvan. Resultatet beror ju givetvis mycket på om alla spelare håller motivationen uppe hela säsongen och tränar på. Vi har inte råd med onödiga avstängningar och skador… Det som påverkar allra mest är i mitt tycke hur spelarna hanterar att vinna matcher och ändå behålla ödmjukheten och hur man hanterar de matcher som går lite sämre. Och om det går dåligt någon match får inte det påverka självförtroendet, då ska man istället vilja visa bättre nästa match!

Vilket lag ser du som det svåraste motståndet i division 4?

Inget lag i serien är överlägset något annat! Givetvis påverkas varje lag av vilka tränarna har tillgång till varje enskild match men som vi själva vet så är det de spelarna som spelar för dagen som kan påverka hur bra resultatet blir då och senare summeringen av säsongen.

Finns det något du speciellt skulle vilja hylla/lyfta fram med laget?

Jag gillar att hela laget har en bra inställning. Alla vill vinna på träning och match. Det ska vara kul på träning och match då krävs det att alla lägger den sidan till, och det gör alla.

De lite mindre bra sakerna, som kan förbättras på plan?

Visst kan vi förbättra väldigt mycket i vårt spel men vill framför allt att varje spelare spelar med ett större fokus under hela matcherna och inte faller i sin prestation. Yttre omständigheter, domslut, lag kamraters felbeslut mm kan ibland påverka spelares egna presationer. Mer fokus på sin prestation i lagspelet men samtidigt lyfta de spelare runt sig som behöver det för dagen!

Vem anser du vara den bäste fotbollsspelaren genom tiderna?

Oj bästa… Gillade Van Basten väldigt mycket men favoritspelare och bästa är väl inte samma. Finns väl ingen som har varit som MESSI. Han presterar idag då fotbollen bara blivit bättre och bättre.

Bästa utestället i Göteborg?

Bästa utestället är där kompisarna är samtidit som det glider in lite damer… Spelar ingen roll vart man är då!

Hur bra är kvalitén på Damer/kvinnor på följande ställen på skala 1-5 (när 5 självklart är det bästa)

Excet – 5

Glow – 5

Incontro - 5


Vimmelproffs.

Nämn två spelare som hade passat bäst som ”Good cop, Bad cop”(snäll polis, mindre snäll polis).

Motivera svar.

Antar att du menar spelare i Donsö IS…

Mathias Dawidsson är en mycket fin människa som vi borde tatuera Good cop på! Kan avstyra det mest genom att lyssna och sedan lägga armen runt.

Bad cop… Har ju inget ”rötägg” att hänga ut här och heller inga tuffingar på det viset!

Men Magnus Fhager hade man ju inte velat bli torterad av. Han hade säkert tagit hjälp av djur för att få ut hemligheter.


Bra på att tortera?

3 snabba:

En kväll på Stureplan eller en kväll på Avenyn?

Aldrig varit på Stureplan…

Manchester United eller Arsenal?

Kom Man United före Arsenal 2012? Ok, då säger jag UNITED.

McDonald´s eller Körvkiosk?

McDonald´s.


/Anton


Kommentarer
Postat av: Bror till den intervjuade

Dom tre snabba frågorna va bra men va pip hände med svaren. ta en halv special på en korvkiosk och sen titta på ARSENAL e ju livet

2012-06-01 @ 12:05:01
Postat av: Clint Eastwood

Mycket rolig läsning!



Nu börjar bloggen flyta på!

2012-06-01 @ 15:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0