Dags för final igen!

 
Det blev en stabil seger mot Knippla i semin hemma på Nordövallen och bilder finns i vanlig ordning på Kenneths sida. Det blev hela 6-1 trots att det inte var någon fantastisk match från DIS sida, det kändes som om Knippla inte riktigt trodde på det själva. Bland annat Jonathan och Simon G hade bra fart på benen och hotade gång på gång. Jonathan fick en fin applåd av den kräsna publiken efter att först ha vänt bort en försvarare och följde upp med att göra överstegare förbi nästa och spela snett-inåt-bakåt. Mycket snyggt. Stundtals lågt tempo men vad gör det när vi vinner?
 
Men oj vad det känns konstigt att stå på sidan och se er lira. Man har ju varit med alla matcher i år och hade räknat med att i alla fall vara med på det roliga, Skärgårdscupen. Det är inte bara glädje som infinner sig när ni gör mål, skall ni veta. Det är också avund. Man vill vara med. Jag kräver inte mycket, det vet ni. Behöver verkligen inte vara den som syns eller gör mål. Vill bara vara delaktig, kanske en liten väggpass här eller en liten stickare där. Mer än så kräver jag inte. Lite tungt just nu, minst sagt.
 
Såg ni att Johan var i publiken i sedvanlig surfar-look? Det värmde i hjärtat. Är Partille verkligen ett sådant gött gäng att de kan mäta sig med DIS? Jag är inte så säker.
 
Final på lördag mot Öckerö. Skall vi vinna denna match tycker jag att vi skall göra det vi är bra på, spela för varandra och göra jobbet. En av våra styrkor denna säsong är att vi inte får panik när spelet går trögt eller när motståndarna pressar samt att samtliga spelare på planen är ödmjuka och inte lämnar jobbet åt någon annan. Vi sparade oss i vissa lägen mot Knippla och det är helt rätt men det kommer inte att gå på lördag, då gäller det att samtliga är på tårna och att vi som lag jobbar för seger. Forwards hjälper till att försvara, backarna medverkar i anfallen. Alla har lika stort ansvar, vi vinner och förlorar TILLSAMMANS.
 
"Individually, we are one drop. Together, we are an ocean"
 
Så lätt att säga, så svårt att utföra.
 
Och för Guds skull, gå ut och njut. Sådana här matcher skall vara ren glädje.
 
2010. En härlig syn.
 
/Anton
 

Kommentarer
Postat av: Clint Eastwood

Kom igen nu DONSÖ!!! Jag räknar med er! Mycket som står på spel, kan inte bli annat än publiksuccé!

DIS for life!

2012-07-06 @ 15:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0