Äh, nu njuter vi av sommaren!

 
"Aja, Real Madrid förlorar eblan ock..." sade Shagge en gång efter en tung förlust och jag tycker att vi glömmer den här matchen helt och hållet. Öckerö var bättre än oss denna gång, inte mycket att säga om.
 
Men tungt var det. Led med er på sidan, vet så väl hur frustrerande det känns när vi inte kommer upp i nivå. Kanske hade vi gått ner oss lite i och med alltför lätta matcher innan (Hovås samt möten med lag i lägre divisioner) och var inte riktigt på tårna, kanske spelade konstgräset samt hemmaplanen in en aning för Öckerö var helt klart hetare. Lätt att spekulera i saker som just nu inte spelar så stor roll.
 
Rent taktiskt sett fick Öckerö matchen precis dit de ville, de slog oss med vårt egna spel kändes det som. Genom att tajta till det bakåt och sticka fram på farliga omställningar. Genom att arbeta hårt för varandra hela matchen och "ligga rätt". Det är ju så vi vunnit våra matcher i år. Donsö och andra sidan tappade organisation och spelade inte tillräckligt tajt i mitt tycke. Lite för långt mellan lagdelarna och då blir det kollektiva försvarsspelet lidande, vi kändes aldrig riktigt säkra bakåt på grund av detta och det är lite synd för vi har ju varit så bra på detta tidigare och har inte släppt in mer än max två mål under en match tills nu. Detta kan ju ha sin förklaring till att få kommer upp i nivå. Magnus Fhager var bra i första halvlek men i övrigt bjöds det inte på några jätteprestationer och då är det svårt att vinna borta mot ett taggat Öckerö.
 
Nu skiter vi detta och tar en välbehövlig semester istället.
 
Grattis Öckerö till segern, välförtjänt minst sagt.
 
Hur gick det för Magnus Fhager?
 
Min rehab sköts väl planenligt hoppas jag men det är inte kul det är det inte. Får i nuläget endast cykla samt köra baksida samt framsida lår med den lättaste vikten på...suck. Känner mig inte direkt som Hulken bredvid alla andra muskelknuttar på Sportlife Frölunda (det finns en hel del).
 
Trodde aldrig att jag skulle säga det men Spaghetti saknas lite grann på jobbet. Men bara lite. Ringde honom igår kväll runt tio och då hade mannen tagit en "powernap". Vem tar en powernap klockan tio på kvällen? Den mannens dygnsrytm, alltså...
 
/Anton Iniesta

Kommentarer
Postat av: nr11

stora lårmuskeln på baksidan är av vilket betyder operation i september, efter operation är det rehabilitering i 6 till 12 månader innan löpning kan startas lite lugnt. Inget kul direkt :-(

2012-07-17 @ 19:09:42
Postat av: nr11

bara sköja, det känns rätt bra.

2012-07-19 @ 09:29:46
Postat av: Anton

Herregud! Lät ju fruktansvärt...himla as

2012-07-19 @ 15:50:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0