Första träningen


Det märktes att jag och Spaghetti var taggade när vi satt i bilen. Normalt sett är vi alltid lite utflippade när vi sticker från jobbet, mycket gap och skrik och sådär. Antar att vi behöver få släppa loss lite efter en hel arbetsdag av seriöst arbete, vi är ju trots allt relativt unga fortfarande (nåja), men idag låg det lite mer testosteron i luften eller vad man skall kalla det. Vi var lite som Spartanerna i "300", vid minsta lilla grej bröstade vi upp oss och svarade utflippat (fick mig att tänka på när Stewie använder anabola steroider i "Family guy". 

Vi var helt klart taggade och det blev inte bättre av att vi lyssnade på olika soundtracks till kända filmer. "Dangerzone" i Top Gun avlöstes av Hans Zimmers Gladiator-soundtrack för att sedan avslutas av tung hiphop á la Blade-trilogin. Tobbe hämtades upp och han blev förmodligen övertaggad med tanke på alla glidtacklingar han bjöd på senare under träningen.


Spaghetti plus 30 kg muskler

20 st spelare (dock 3 st spelare från Vrångö) möttes upp på träningen som inleddes med lite presentation av Fernando Lorca för att sedan gå över till uppvärmning samt spel för att Fernando skulle få "se på oss" som han kallade det. Spelet bjöd på blandat resultat med alla var vid gott mod och röjde på som de skall, första träningarna är ju alltid lite svåra, man är ju inte direkt i toppform varken konditionsmässigt eller touchmässigt.

Anders och Emil såg lätta ut och har hållt igång lite på egen hand. Marcus och Robert starka, Marcus får dock ta hand om sin kropp så att han inte blir skadad för det har vi inte råd med i år, kunde gått illa vid några tillfällen igår. Tobbe varvade mål med sedvanlig ADHD, något som alltid är jobbigt att möta. Kul att se "gubbarna" Dawidsson, Bagis, Höglund, Micke och AJD. Det höjer alltid nivån. 

Var befann sig Magnus F? Är han fortfarande på Bali? Saknade hans småfula och målkåta spelstil.

Ses på Påvelund på torsdag, gubbs.

Till sist:


Ren poesi

/Anton

Kommentarer
Postat av: nr11

Har åkt på någon sjukdom så jag saknar "kraften" i kroppen. Tänkte komma bort men fick en dipp vid 6 och orkade inte ta mig bort. Hoppas på nästa vecka

2012-01-11 @ 17:43:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0