Första matchen avklarad


Först och främst, riktigt kul att höra från Lehmann. Hoppas innerligt att det kommer lite statusuppdateringar här på bloggen även i framtiden. Förra årets MVP kommer att saknas på planen, låt det inte ske även på bloggen.
______________________

Första matchen avklarad. Det blev en vinst mot Cruz Azul med 3-2 på en mycket svårspelad Påvelundsplan. Planen såg kanske helt okej ut men var väldigt hal och isig. Chansen var mycket stor att man ramlade vid ett försök till skarp vändning. Undertecknad hade väl störst bekymmer av alla med detta problem vilket resulterade i många felpass och bolltapp. Irriterande minst sagt. I övrigt var det en match med två ansikten där vi kontrollerade matchen första sextio och ledde bland annat med 2-0 och 3-1 och hade bud på fler mål, bland annat sköt Magnus i stolpen på ett friläge. Sedan blev det en del byten samt att konditionen kanske tröt på de flesta och Cruz Azul kunde ta över spelet i slutet och fick in två mål, dock var det ena målet lite turligt då det tog på domaren och denna oväntade studs ledde till ett friläge. Skönt att ha första matchen avklarad i alla fall.

Jag tycker inte att det var någon som direkt utmärkte sig men gillade Capov, Magnus och Toms "snack" och inställning. Det blir väldigt grinigt i perioder i Donsö och det är bra med spelare som kan pusha på "rätt sätt". Det tycker jag att dessa spelare visade att de kunde. Tom kan inte lastas för målen och stod för en stabil insats med bra snack och seriös inställning. Viktigt.

DIS ställde upp med följande lag:

Tom
Bagis - Dawidsson - Robert - Jens
Tobias - Anton - Anders - Emil
Magnus - Capov
Sub: Jonas, Oskar, Vrångö x 2 (inlånade)

Målskyttar:

Capov
Magnus
Emil

Matchens MVP: Tom Nilsson

Bortfall:

Marcus J - sjuk
John Steen - bortrest
Micke S - bortrest
Simon G - sjuk
Simon A - skadad axel
Jonathan - sjuk
Patrik - jobb
__________________________

I Lehmanns frånvaro skulle undertecknad nästan behöva en extra medskribent. Någon som har något tips? Har tackat nej till Spaghettis tjänster. Så här på förhand är Lallen eller Tobbe fina alternativ men det blir nog svårt, kanske omöjligt.
__________________________

Såg Mission Impossible: Ghost Protocol i helgen. Trots att man är en riktig "geek" när det gäller action blev jag inte så imponerad som jag hade velat. Ni som sett denna film, var det inte lite väl mycket lektstuga? Otroligt stort fokus på avancerade prylar och bilar som sprängs. Micke Nyqvist spelar skurken men får knappt någonting att jobba med. Håller med en skribent som påstod att upplevelsen att se Ghost Protocol är mer jämförbar med att åka Balder på Liseberg än att avnjuta Gudfadern med ett glas rött. 
___________________________

Viktig vecka framför oss nu, gubbar. Då extremt många har varit sjuka de senaste veckorna är det dags att få några fina träningar i kroppen så att man kommer igång igen. Nu gör vi det tillsammans.

/Anton Iniesta

Kommentarer
Postat av: Spaghetti

Passa dig!

2012-02-13 @ 15:34:17
Postat av: Erik

Vadå frånvarande? Jag är med. Men gärna fler skribenter. Dock inte Emil.

2012-02-14 @ 19:29:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0