Hey ho, let´s go.

 
Nu kör vi igen, va?
 
Höstsäsongen är igång och juli med tillhörande semester känns allt mer avlägset när man tittar ut genom fönstret mot ett regnigt Hisingen. Vinst i första höstmatchen mot Väster trots en mindre bra insats, det var tydligt att vi saknade träning efter uppehållet i juli och behöver komma igång igen. Dock ett styrkebesked i sig att kunna vinna trots dåligt spel á la United men OJ vad viktig Toms räddning på slutet var. Tom håller jag för övrigt till en av matchens förgrundspersoner tillsammans med Klippert och Micke i försvaret.
 
Tom Nillson.
------------------------------------------------------------
Hur mår Jonathan efter Ö-loppet? Ryktet går att han gått i ide för att slicka såren efter diverse kramp- samt brännmanetsattacker som tvingade honom att bryta. Min egna teori är att då Jonathan är en känslomänniska som går mycket på inspiration och känsla öppnade för starkt för att sedan tvingas ge vika för det erkänt tuffa loppet.
 
Ö-loppet är inte för vem som helst, det är ett som är säkert.
------------------------------------------------------------
Arsenal har äntligen gjort en cool värvning genom köpet av Santi Cazorla från Malaga, Spanien. Ta en titt på nedan video så ser ni de klassiskt spanska styrkorna i hans spel, nämnligen passningarna och tekniken.
 
Fränt, som vi säger på Donsö.
 
 
Askim ikväll, tyvärr kan jag inte komma och titta då jag fått förhinder men kör så det ryker, gubbar.
 
/Anton Iniesta
 

Kommentarer
Postat av: Clint Eastwood

Känner segerns sötma nalkas! Senaste matchen var inte den bästa jag sett, men i sin helhet ser man kvalitén och den underbara kringarinstinkten.
Märktes att semester varit god mot er, men nu är allvaret igång igen. DIS NATURLIGTVIS! COME ON TODAY GUYS!!

Svar: Vem är du egentligen? Elve?
Anton Jansson

2012-08-07 @ 15:39:06
URL: http://www.clinteastwood.net/welcome/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0