När Simon G var rolig


Kom att tänka på en rolig historia som utspelades för en "herrans massa år sedan". Det var när jag fortfarande var relativt ung i DIS och Simon G som då spelade som högerytter var kanske hetare än någonsin och spottade in mål i rena rama CR9-stilen (kan det ha varit 2003?). Han fick det året ta hand om del frisparkar strax utanför straffområdet, detta kanske säger en del om hur het han var då? I alla fall så spelade vi hemma och fick en frispark i farligt läge. Simon G stegar fram hur kaxigt som helst trots att det fanns andra som var väldigt sugna (exempelvis Olof Djurner, det var en ständig diskussion) och försöker prickskjuta bollen i nät med vänsterfoten.

Med vänsterfoten. Med fel fot.

Resultatet blev inget vidare men då har man självförtroende, att man mer eller mindre dissar resten av lagets "rätta fötter", speciellt de som var sugna för att ge det ett försök med fel fot. Till och med Olof D hade inte mycket att komma med efter denna otroliga uppvisning i gott självförtroende utan kunde inte göra mer än att skratta efter matchen.


Funny man
__________________________________________________

Trots regn och storm och bara 10 gubbar blev det en bra träning i tisdags, bra tempo och mycket spelövningar. I avslutande "dribblingstafetten" var det egentligen inget snack utan jag, Johan, Robert m.m. kunde ro hem vinst efter vinst. Extra träning, Magnus?

Ses på torsdag, längtar redan. Låt det regna! Hooah!

/Anton 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0