Bloggen om att Antaeus, Villas-Boas samt Skottfint


Vi är inne i en tuff period just nu med lite poäng men desto mer skador. Positivt inför nästkommande vecka är i alla fall att undertecknad, Lehman samt Simon A kommer att vara tillbaks och då förhoppningsvis för en lång tid framöver. Dessutom får vi hoppas att Magnus kommer att vara med lite mer frekvent efter en turbulent tid med flera avstängningar. Spaghetti kommer hem från Tyskland. Det skall bli bra detta.

Vi skall komma tillbaks, gubbar. Vi skall aldrig ge oss. Tänker på Antaeus i den grekiska mytologin, som var en oslagbar brottare. Detta var han inte på grund utav att han var född starkast utan på grund av att han blev starkare för varje gång någon lyckades slänga ner honom i ringen. Detsamma gäller oss, för varje förlust skall vi komma tillbaka ännu starkare och hungrigare.
___________________________________________

Villas-Boas vann trippel med Porto (endast 33 år gammal) och jämförs med sin läromästare José Mourinho. Hittade på Bank-Niva en länk till en av hans matchrapporter till José inför en vanlig PL-match Chelsea-Newcastle på den här länken. Sade någon detaljerat?
___________________________________________

Skottfint hemma på lördag. Tuff match givetvis men det skall ändå bli otroligt kul att se DIS möta ett spelande lag för en gångs skull plus att Pastorn kommer tillbaka där han hör hemma. Tror att jag skall försöka fixa en kamera så att jag kan ta lite bilder, sådant är ju alltid lite kul.

Ladda!

/Anton "Jonas Thern" Jansson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0