Det är inte alltid roligt med fotboll, trots att man vinner

Idag var en sådan dag. Bloggbataljen mot FC Fiskebäck var inget att hänga i granen direkt. Vi vinner, tämligen ohotat ändå, med 4-2. Ett av våra mål kom på en gratisstraff. Fiskebäck skönk lågt och lät oss rulla boll. Stundtals gjorde vi det bra med kombinationer på ett tillslag, stundtals gjorde vi det inte alls bra då vi drog ner på tempot för mycket och spelade för plottrigt. Vi mer eller mindre bjuder på två mål och de två kunde varit fler. Fiskebäck var absolut inte ofarliga i sina omställningar. Nu har jag ingen koll på den allmäna nivån på div.6C men Fiskebäck kändes organiserade och stabila och kan förhoppningsvis göra bra ifrån sig i år.

Jag förstår att man lätt går ner i tempo mot ett sämre lag, men inställningen och fokus idag var inte vad det brukar vara. Vi glömmer det mesta men värt att notera är:

> Anton gjorde mål. Bara det är stort. Ännu större att det kom utanför straffområdet.

> Petter fick äntligen chansen som anfallare från start. Som han har väntat. Mål direkt blev det, precis som han alltid har hävdat, halvt på skoj, halvt på allvar. Riktigt kul. Petter visar att han kan bli en farlig tillgång även offensivt med sin snabbhet. 

> Magnus gjorde mål för fjärde matchen i rad. Målformen sitter i för skyttekungen.

> Vår oerhört billiga straff slogs i mål av Jimmy. Vi har väl haft ungefär samma utdelning på straffat som blåvitt hade förra säsongen så det var skönt att se den gå in. 

Nu orkar jag inte tänka mer på matchen. Vi tar nya tag nästa vecka.

//Erik
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0