Lite kort inför matchen

Då var det dags att avsluta första halvan av årets säsong i 4B. I sista omgången innan vi börjar om från början, tar vi emot Balltorp. Precis som vi gjorde i samma läge av säsongen förra året. Det var en klang- och jubelföreställning, tämligen befriad från försvarsspel som vi till slut gick segrande ur med 5-3. Kanske inte så troligt att det blir så publikvänligt idag. Även höstmatchen lyckades vi vinna (2-1) och såg på så sätt till att Balltorp missade andraplatsen i serien och garanterad uppflyttning. Resultaten i andra serier gick dock mölndalslagets väg och hela tre lag fick alltså ta klivet upp.

För första gången i år måste vi nog faktiskt ses lite som favoriter inför en match. Balltorp har haft en tung säsong så här långt och befinner sig just nu på den olustiga jumboplatsen, något som vi alltför väl vet hur det känns. Man har besegrat Näset (3-2) och Dalen (3-1) men i övrigt har det inte blivit några poäng. I premiären åkte man på en riktig överkörning. GFF gick på knock och vann med hela 8-1.

Våra matcher mot Balltorp brukar vara täta och tuffa och jag förväntar mig inget annat idag. Alla lag kan slå alla i den här serien på ett helt annat sätt än vad som var fallet i femman. Det gäller alltså att vara minst lika taggade som mot Näset, då skall det kunna gå bra.

Vår gamle vän Jimmie Hansson öser nu in mål för Fässberg istället för att göra det för Balltorp, något som åtminstone jag är tacksam över idag.

Nu blir det lite kaffe. Ses sen!

//Erik

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0