Skottfint ger sin syn på saken


Vår egen Lallo har genomfört en mycket underhållande intervju med Skottfints egen Laporta, nämnligen Mathias Nordlander. Tycker personligen att Skottfint verkar vara ett roligt lag som vågar sticka ut hakan. Värvar ständigt nya kultspelare samt bedriver en vintersäsong som övriga lag i serien endast drömmar om att kunna göra. Trots detta ligger de ständigt med i toppen och får räknas som favorit till seriesegern i år. Kalle Corneliusson! Inget är omöjligt för Skottfint verkar det som. Extra plus till att vår egen Putte J finns med i truppen, får vi se "tvåfotarn" även i år? 

Håll till godo!

Hej, hur är egentligen läget?

Jo, det är bara bra. Kul som fan att ni är tillbaka…eller ja, tillbaka…förra gången vi möttes var ju i div 5B. En mkt nervös seriepremiär på Ruddalen där ni brände ett friläge efter 20 sekunder…hade det suttit så kunde det förändrat hela säsongen.

Istället reste vi oss och vann med 4-1 och fick en grym framgångsvåg…i sommar/höstmatchen blev det 1-1 hos er efter att Mattias Dawidsson gjort ett helt grymt volleymål…

Sköna minnen, på den tiden coachade jag själv…numera sportchef (grymt onödig titel för övrigt!

Med drygt tre månader kvar tills säsongen startar är vi naturligtvis nyfikna på hur stämningen är i laget?

Vi är lika spända som du…på måndag kör vi igång vinterträningen på Ruddalen. Som alltid två träningar i veckan, aldrig mer än det…Stämningen kommer att vara på topp vid den obligatoriska invägningen. Vem har fettat till sig mest sen serieslutet? Är det någon som har smygtränat? Många frågor…

Hur har Silly Season varit för er hittills? Nyförvärv, spelarförluster?

Silly season har gått enligt förväntningarna, vi har förstärkt på ställen vi kände att vi inte var superbreda, mest forwards och mittfält. De nya hittills är:

Claes Wikner – GAIK/Kullen…stark forward med målsinne

Erik Martin – Mossen…löp- och viljestark innermitt som var en av Mossens allra bästa förra året.

Lucas Egenwall – Stafsinge IF, Falkenberg. Var med i det lag som sparkade bort oss från div 3 i kvalet. Han gillade dock Ruddalen inför 500 åskådare så valet var inte så svårt när han flyttade till Gbg.

Michael Carlström – Hovås/Billdal, lång jäkel, oftast yttermittfältare, menkan användas som skrämsel för korta backar i motståndarlagen.

Kalle Corneliusson – Lilla Torg, Malmö (innan det bl a ÖIS, AIK, Napoli, Salernitana) Skön värvning av en kille som flyttar tillbaka till Gbg inom kort. Med 9 A-landskamper kanske presentation är överflödig?!

Endast en känd spelarförlust ännu, Emil Nilsson skall vara spelande assisterande i Kozara i div 4A, inga andra som vi vet om än…

Känner ni er klara med Silly season eller kan ni få in nya spelare eller tappa några?

Vi har en Mr X som tränar på måndag och skriver sannolikt på då…senast i division 1…ej offentliggjord än.

Hur ser det ut för er med träningsmatcher? Har ni många bokade? Vilka motstånd är det som gäller?

Vi har 9 matcher bokade hittills, motstånd bl a Gunnilse, Jonsered, Assyriska, Warta, Sandared, Lunden m fl…

Har ni deltagit i några inomhuscuper under vintern? Om Ja, hur har det gått?

Med vår snittålder i laget spelar man helst inte inomhus pga skaderisken…vi är katastrof när det gäller futsal.

Till sist vore det intressant att se dina tankar om Division 4B den kommande säsongen. Hur ser egentligen tabellen ut när den är färdigspelad?

Skottfint
Älvsborg
Kärra
Balltorp
Näset
Donsö
Sandarna
GFF
Dalen
Öckerö
Björkö
Hovås/Billdal

/A


Kommentarer
Postat av: Mathias Nordlander

...man tackar...Laporta?! Innebär det att ni likställer Skottfint med Barca? =)



Kör hårt med Bloggen...alltid kul läsning, även för oss utsocknes...



// M

2011-01-17 @ 11:27:13
URL: http://www.skottfint.nu
Postat av: Erik

Skall bli väldigt kul att möta Skottfint igen. Minns hur förbannad jag var efter 1-1-matchen, tyckte verkligen vi borde vunnit den. Håller med Anton om att de verkar vara ett riktigt gött gäng, synd att man måste vara fd landslagman för att få varva ner i ett sådant lag...

2011-01-17 @ 18:06:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0