Petter, bortfall samt Påvelunds konstgräs


Då gör man tydligen comeback mot Älvsborg efter flera månaders frånvaro p.g.a. diverse muskelskador som jag inte ens skulle önska Cashley Cole eller Joey Barton. Denna comeback har väl påskyndats lite grann med tanke på alla bortfall vi har inför Älvsborgs-matchen:

Lehmann (bröllop)
Petter (bröllop)
Magnus F (bröllop)
William F (bröllop)
Micke
Höglund
Anders (avstängd)
Kjellberg (skadad)

I Lehmanns frånvaro har Tom DIS-hjärta nog att åter damma av handskarna trots att han numera spelar ute.

Dock skulle jag återigen vilja rätta Lehmann på nedan inlägg, matchen kommer att spelas på Påvelunds konstgräs och inte Apelsinplan. Det skall även tilläggas att det känns skönt att få rätta Lehmann för en gångs skull. Han har för det mesta koll och drar sig inte för att rätta andra.
___________________________________________________________________

Captain America behöver ni inte se på bio, det är endast en film fylld av klichéer och relativt ointressant action. Då var faktiskt Thor lite coolare. Just for info.
___________________________________________________________________

Petter går alltså och gifter sig bara sådär. Tror att det håller max två år sedan vill Petter "vara fri och hitta sig själv" och sticker på en ensam vandring upp i bergen i Nepal och kommer sedan ner som en ny människa med ännu mer skägg...

...Nä då, tror att det blir kanon och önskar Petter & Martina all lycka i världen.



Han passar så bra ihop med Donsö denna Petter Käll, han ser till och med ut som en fiskare. Finns det chans att han slår sig till ro med sin Martina på Donsö, månne?

/Anton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0