Höst

Helt underbart med seger mot Kärra och bra referat av Lehmann som vanligt. Vi är som bäst när vi slår från underläge och kämpar lite extra för varandra, á la DIS style.

Själv fick man göra en liten comeback då det spelades ca 60 minuter i B-laget mot Utsikten igår på ett regnfyllt Kobbegården. Otroligt roligt att få vara med igen, låret kändes lite stelt med det blev i alla fall inte sämre vilket är positivt. Matchen slutade med förlust 3-4 efter tre mål av en mycket het Emil J som inte ser ut att ha tappat mycket under sin rehabperiod. Han har fortfarande lite känning men vill det bara läka ihop helt i en snar framtid kommer han att bidra i en viktig bottenstrid nu i höst. I övrigt tycker jag att Tom & Erik som mittbackspar spelade upp sig bra efter en trevande inledning där Utsikten ledde med 2-0 efter ca tio minuter. De blev ofta lämnade lite ensamma med redde ut det bra. Kul var det också att se junisarna John Backman och Kevin som såg pigga ut, John hade bland annat ett mycket fint samspel med Tobias J i första halvlek medan Kevin var ytterst nära att göra mål vid ett flertal tillfällen. Kul att se potentiell tillväxt inom föreningen, hoppas på ännu mer i framtiden då vi har haft lite problem att få fram nya spelare.

Het lista denna vecka:

1. Viktig seger mot Kärra.
2. Bagis visade enligt rapporter att gammal är äldst.
3. Tv-spels turneringen hos Emil på fredag med tusen spänn i potten, började ladda redan förra veckan.
4. Bissens drömmål mot Liverpool. Kan tänka mig att Lallen myser rejält medan Lehmann myser desto mindre.