Bu fucking hu

Som svar på Antons hata-Joey barton-inlägg måste jag tipsa om Peter Hyllmans reflektioner efter Arsenals premiärmatch på fotbollskanalen.coms englandsblogg. Han har noterat hur det i Arsenal finns en självömkande kultur där man istället för att ta en titt på sin egen insats ständigt fokuserar på andra och tycker synd om sig själva eftersom de ständigt blir orättvist behandlade. I detta fallet Joey Barton. Mycket intressant läsning och det ligger mycket i det. Wenger bör nog i hög grad beskyllas för denna kultur och frågan är om Gunners kan vinna något så länge det ser ut som det gör. Undertecknad tror nog Arsenal skulle må bra av ett managerbyte. Eller vad säger ni Gunnersfantaster?

*****

Visst hade jag svårt att njuta av Larssons drömmål. Jag ser dock ändå på säsongen med tillförsikt. Första halvlek skall tydligen varit riktigt bra och med så många nya spelare är det bara att vänta att det kommer se lite rostigt ut ett tag. Värre då att United återigen lyckas vinna tack vare ett sent självmål. Har de återigen satt tonen för hur säsongen kommer att se ut? Tror United blir tuffa i år igen.

*****

Gött att ha både Attón och Spaghetti igång i matchande igen. Speciellt Emil har sett oerhört kvick ut på träning och blir ett välkommet inslag i vår offensiv.

*****

Två dagar efter den bragdartade insatsen mot Kärra har man gjort sig förtjänt av att mysa till gamla Belle & Sebastianlåtar, skjuta upp den där stodstädningen av lägenheten som verkligen behövs och dricka en massa kaffe. Vad skulle man göra utan kaffe?

//Erik

Kommentarer
Postat av: hitte joel

kontra då Anton, !?!

2011-08-15 @ 22:08:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0