Bloody sunday

Medan några av våra härliga DIS-are befinner sig på fel sida älven och försvarar de blåvita färgerna i Lundbystrandshallen, sitter en annan och slickar sina sår efter gårdagens oerhört smärtsamma förlust. Inte bara mentalt smärtsamt utan även fysiskt. Kan inte minnas när jag spelade 58 minuter i en match senast. Tror knappast jag gjort det tifigare faktiskt. Så kan det gå när ett lag är skadedrabbat. Nu sitter man i vilket fall och har ont i hela kroppen. Jag vet att jag sagt det förut men man är verkligen inte tonåring längre.

Inte jätteviktigt hur det går i GBG Challenge idag. Alla vet ju att det är cupen om en vecka som verkligen betyder nåtgot.

7-1 för United mot Blackburn. Vad fan hände där? Och Demitar "den onde" Berbatov fem mål! Vad fan hände där med? Visst ser han ond ut. Som en elak riddare i någon halvtaskig disneyproduktion ungefär.

Italiensk fotboll kan tydligen vara rolig. 5-2 till Inter mot Parma just nu i en galen match. Chanser hela tiden åt båda håll. Nej, inte samtidigt såklart. Äh, ni fattar.

Fan vad bra Ane Bruns cover av Alphavilles gamla Big in Japan är. Andra covers som är bättre en originalet är Jimi Hendrix version av All along the watchtower (Dylan), The Killers' Romeo and Juliet (Dire Straits) och Joe Cocker när han sjunger With a little help from my friends (Beatles).

Apropå Inter. En av mina gäster igår är skribent för deras svenskafanssida. Han var inte heller nöjd med Benitez.

Alltid lite blandade känslor när Nordkorea är på tapeten. Dels är det oftast lite skrämmande, eller som i detta fallet mycket skrämmande, eftersom det rör sig om en helstängd diktatur. Men sen börjar man tänka på Kim Jong Il. Visste ni att han är född på en bergstopp, har komponerat ett flertal operor som är bättre än alla andra operor och slog ett antal hole-in-ones på sin första golfrunda. Att jobba med PR i Nordkorea måste ju vara det bästa jobbet som finns. Kreativiteten flödar, ingenting är för osannolikt.

//Erik

Kommentarer
Postat av: Albinellen

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

2011-02-17 @ 14:36:09
URL: http://albinellen.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0