Oroväckande nyheter


Det verkar som om Balltorp värvar otroligt bra just nu där man har skaffat sig en rad spelare från Kållered. Storsatsning på G verkar det som även om det förmodligen blir Jimmie Hansson som skall frälsa dem som så många gånger tidigare.

En annan aspekt som oroar lite grann (förutom vädret) är att de flesta lag i vår serie redan genomfört en hel del träningar plus att några har t.o.m. spelat lite träningsmatcher. Detta låter seriöst i mina ögon och det verkar som om nästa år kommer att bli rejält tufft där vi inte kommer att få något gratis. Ber en bön om att vi spelare i DIS i alla fall håller igång någorlunda på egen hand tills Januari. Längtar faktiskt till ett snöigt Kilen redan nu!

På tal om träning så läste jag att Barcelonas tioåringar, The Benjamins, tränar fyra gånger i veckan plus match på helgen. Hualigen! Men så får de ju fram många toppspelare också:

Cesc, Xavi, Messi, Iniesta, Puyol, Valdes, Pique, Arteta, Reina, Bojan samt Busquets för att nämna några som kommit fram under senare år.

Inga dussinlirare direkt.


Kommentarer
Postat av: Solomon1442

Great work! It very impressive. Your web site is helpful. All the best!

2011-06-10 @ 08:58:17
URL: http://solomon1442.blog366.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0